A Ti szertartásvezetőtök Én, mint esküvői koordinátor Blog Galéria Kapcsolat

Emi és Dani magyar-angol nyelvű esküvői szertartása | Tündérerdő Rendezvényközpont Budapest

Emi és Dani magyar-angol nyelvű esküvői szertartása | Tündérerdő Rendezvényközpont Budapest

 

 

 

Minden egy állásinterjúval kezdődött...

 

 

 

Emi és Dani kapcsolata 5 évvel korábbra nyúlik vissza, amikor Emi barátainak, Jeroen-nak és Sergio-nak köszönhetően Emi tudomást szerzett egy munkalehetőségről egy budapesti sörgyárban.

 

A leendő főnökével, Melivel készített nagyszerű első interjúnak köszönhetően Emit azonnal felvették így úgy döntött, hogy csomagol és külföldre, Magyarországra költözik.

 

Alig egy évvel később, Meli egy  új , jóképű, vicces és intelligens vezetőt keresett az egyik csapatához, és így találta meg Dani-t, és úgy döntött, hogy összehozza Emivel :D

 

Így indult Emi és Dani története. :-)

 

 

 

 

 

 

eskuvoiszertartaskratancsiktundeszertartasvezetoalomszertartas

 

 

 

 

Amikor Emi és Dani megkerestek és felkértek engem, hogy legyek a nagy napjukon a szertartásvezetőjük és két nyelven, magyarul és angolul bonyolítsam le számukra esküvői szertartásukat, Emi még első közös gyermeküket várta.

 

Az esküvőjük időpontjában azonban már 6 hónapos volt gyönyörű kislányuk Nora, aki így részt is vett ezen a jeles eseményen. :-)

 

 

 

 

eskuvoiszertartasvezetokratancsiktundeketnyelvuszertartasvezetesarak

 

 

 

 

 

ÁRAJÁNLATKÉRÉS

 

 

 

 

Az esküvői szertartáshoz a Tündérerdő Rendezvényközpont varázslatos hangulata biztosított tökéletes helyszínt.

 

A csodálatos fák hűs árnyékában egy igazán személyre szabott kétnyelvű szertartást vezethettem le. 

 

Emi és Dani nagyon aktív személyiségek, így a szertartáson belül ők is mikrofont ragattak, ezzel is még különlegesebbé téve esküvői szertartásukat. :-)

 

 

Sőt,  mivel Dani különösen nagy rajongója az Unicumnak, természetesen a szertartáson belül sor került az "első közös Unicum-ot elkészítő" ceremóniára is. :-)

 

 

 

ketnyelvűeskuvoiszertartasvezetokratancsiktunde

 

 

 

Az esküvői szertartásnak közel 100 barát és családtag volt a tanúja, és bizony a meghittség mellett volt bőven alkalom a nevetésre is, hiszen az esküvői szertartásoknál fontos, hogy az mindig a pár egyéniségét tükrözze, és Emi és Dani egy igazán jókedvű, temperamentumos pár. :-)

 

 

 

 

angolnyelvuszertartasvezetokratancsiktunde

 

 

 

Köszönöm a bizalmat, ezúton is sok boldogságot kívánok!

 

 

"Kedves Tünde! Nagyon-nagyon köszönünk Neked mindent! A szertartásunk nem csak hogy olyan lett ahogy elképzeltük, de egyenesen felülmúlta a várakozásainkat. Imádtuk hogy az egész annyira egyedi és hangulatos. Nagyon szép szöveget írtál és a kétnyelvű előadás szintén teljesen profi volt. Roppant jó döntésnek találjuk hogy Téged választottunk az esküvőnkhöz, tettél érte hogy emlékezetes maradjon a szertartás mindenki számára!" üdv. Emi és Dani

 

 

Keressetek bizalommal, és tervezzük meg együtt esküvői szertartásotokat!

 

 

ÁRAJÁNLATKÉRÉS

 

 

 

Az esküvői szertartásról további képeket tekinthettek meg a Emi és Dani esküvői szertartása galériában.

 

Facebook megosztás